Projecten onderwijs

Het inwerkdocument

Met het inwerkdocument voor coassistenten hopen we een einde te maken aan constant het wiel opnieuw moeten uitvinden op een nieuwe afdeling. Alles wat je moet weten om je werkzaamheden uit te voeren gebundeld in één document. Hierdoor heb jij als coassistent meer tijd en ruimte om te doen waarvoor jij er bent: leren!    

Waar vind je het inwerkdocument?

Gezien wij niet op alle locaties coschappen lopen kunnen wij niet overal een bruikbaar inwerkdocument maken. Daarom hebben wij een format ontwikkeld. Deze format is gedeeld met alle affiliaties en zij zorgen voor een plek waar het inwerkdocument opgeslagen en gedeeld kan worden met nieuwe coassistenten. Het enige wat nog rest is dat deze inwerkdocumenten worden aangevuld. Dus loop jij op een nieuwe plek coschappen en is het inwerkdocument nog niet compleet, vul hem dan aan! Daar kan je een feedbackformulier onderwijs voor vragen. Als dit document overal beschikbaar is, dan kan iedere coassistent zich meer richten op zijn/haar opleiding. 

Indien het format nog niet beschikbaar is op jouw locatie, dan kan je het format hieronder downloaden.

Format inwerkdocument downloaden

Hier kan je het meest recente format downloaden. Indien er updates zijn geweest laten wij dat weten. 

Heb jij nog tips voor het inwerkdocument?

Ons format is slechts een opzet wat er in kan komen te staan. Heb jij ideeën hoe we dit kunnen uitbreiden? Mis jij essentiele informatie? Laat het ons weten!