Inventarisatie leermomenten

Lees hieronder verder of maak direct gebruik van de volgende links

Waarom dit project?

Hoe vul je je coschap het best in? Wat zijn de beste activiteiten om zoveel mogelijk te leren? Veel vragen die opkomen tijdens het lopen van coschappen. Door middel van dit project hopen wij, in samenwerking met de opleiding en de SR, een platform te creëren waarop coassistenten inspiratie kunnen delen én opdoen over mogelijke leermomenten. Met als doel om zoveel mogelijk uit je coschap te kunnen halen en een zo waardevol coschap te doorlopen. De inventarisatie zal op een later moment naar Canvas worden overgezet.

Help jij ook mee? In deze video leggen we je uit hoe het werkt:

Waarom zou ik voorbeelden aanleveren?

Naast dat je door voorbeelden aan te leveren toegang krijgt tot de volledige inventarisatie, help je daarmee ook andere coassistenten die inspiratie op kunnen doen van jouw leermomenten. 

Daarnaast verloten we onder de studenten die de meeste en bruikbaarste tips aanleveren het boek ‘Succesvol coschappen lopen’ een praktisch zakboek voor coassistenten. Dit boekje geeft zicht op wat je kunt verwachten, leert je in de juiste volgorde te handelen en geeft je talloze tips die je direct kunt toepassen. Naast ondersteuning bij de praktische vaardigheden die je tijdens je coschappen gaat ontwikkelen, geeft het je handvatten om assertief te zijn, goed voor jezelf te zorgen en te kunnen omgaan met de soms hoge werkdruk. Door met de beknopte informatie en tips aan de slag te gaan, zorg je ervoor dat je je coschappen met plezier en vertrouwen tegemoet gaat.  

 

Hoe borgen wij de kwaliteit?

Het is belangrijk om te beseffen dat op deze geinventariseerde leermomenten nog geen kwaliteitscontrole is gedaan. Door het doorgeven van wijzigingen kunnen we met elkaar ervoor zorgen dat deze kwaliteit wel zo hoog mogelijk blijft. Wij zullen deze voorstellen periodiek oppakken. Na de eerste inventarisatie zal deze kwaliteitscontrole worden opgepakt.

Zoals benoemd is dit project een eerste inventarisatie onder studenten, juist met als doel om laagdrempelig inspiratie op te doen van elkaar en te kijken waar kansen liggen om meer uit je coschap te halen. Dit project is opgezet vanuit studenten in samenwerking met de opleiding zelf. Waarbij deze inventarisatie op een later moment ingebed zal worden op canvas, zodat elke toekomstige coassistent hier nog profijt van kan hebben. 

Vragen of opmerkingen?

Neem contact met ons door te mailen naar: coraad.uva@gmail.com